januari 03, 2004

FÖRLOVADE

1/1-04
Mats Nilsson & Maivor Karlsson
Hertsånger, Västerbotten
Ett nytt tandempar har uppstått !!!

Sommaren är cykling för många av oss, för andra blir det början till något större.....

Mats:
- När jag i somras inledde min tur mot Friedrichshaven så hade jag ingen aning om hur det skulle sluta. Passerade Maivor Karlsson, vår kassör sedan många år, och upptäckte att hjärtat bultade lite extra efter att ha besökt henne. Väl åter på svensk mark under hösten så blev det att skriva brev, och efter en trög start så är vi nu ett team.

Maivor (f.d. Moje):
- Min make, Misse, gick ifrån mig för 1 1/2 år sedan, och jag hade inga större förhoppningar om att hitta någon annan som är tokig nog att vilja leva med mig, och som jag skulle komma att trivas med. Men rätt som det var stod "prinsen" där, med sin gula springare! (Challenge Mistral). Men det tog lite tid att väcka mig ur min "Törnrosa-sömn". Nu börjar dock ett nytt år, och för oss ett "nytt liv".

Inledningsvis kommer vi bo kvar på respektive ort, för att i lugn och ro reda ut var våra gemensamma bopålar skall slås ner.

Gott nytt år, önskar vi er allihop!

Posted by matsn at 07:43 EM | Comments (10)

januari 02, 2004

Nyårshälsning från Torleif

Aero.jpg
Bachetta Aero
Nya numret av Bentrider Online Magazine är ute. Test av bla. Bacchetta Aero, en cykeltrainer, GTO mm. Intressant läsning för den liggcykelintresserade. Tidningen brukar komma ut varje eller varannan månad. Gott Nytt År /Torleif

Posted by Jan-Inge at 09:37 FM | Comments (3)