januari 27, 2005

Cykelfrämjandet främjar liggcyklar

Cykelfrämjandet har fått igång sina nya Internetsidor och främjar nu även liggcyklar. Dels skriver man om vår förening och våra Internetsidor dels har man delat ut priset årets cykel 2004 till en semiliggcykel, Giant Revive.
Inofficiellt främjar en av styrelsemedlemmarna liggcyklismen extra mycket genom att dels ofta cykla på en Velokraftracer 2 och dels också vara styrelsemedlem i HPV Sverige (gissa vem?).
Här är adressen
http://www.cykelframjandet.se

Posted by Jan-Inge at 05:52 EM | Comments (17)

januari 26, 2005

Nya tider nya Trampkraft?


Vår medlemstidning Trampkraft står just nu utan redaktör. Hur ska detta lösas?
För att få in förslag på hur tidningen ska se ut och göras i framtiden har vi startat en Wiki. Wikin går att hitta på adress http://www.seedwiki.com/wiki/trampkraft/. Gå in och läs och fundera och skriv vad du tycker om Trampkraft. En fast länk kallad "Diskutera Trampkraft" finns även i menyn under "Kontakt".

Posted by Jan-Inge at 11:34 FM | Comments (0)

januari 23, 2005

Joe's Liggcykelhybrid

Nu finns den äntligen, cykeln som är både en liggcykel och en vanlig upprätt. Men det är bara en av Joe's alla häftiga hembyggen. Här saknas det verkligen inte fantasi och han bygger också Velomobiler av den lite "råare" typen. Läs mer: http://www.outsideconnection.com/gallant/hpv/joe/
Posted by jan.almkvist at 12:19 FM | Comments (0)